top of page
  • saarautberg

Kristillisen kasvatuksen koulutus 2024-2025


Koulutuksessa perehdytään monipuolisesti kristillisen kasvatuksen perusteisiin, kuten maailmankuvaan, ihmiskäsitykseen, kasvattajana kasvamiseen, kasvattajan identiteettiin ja toimintakulttuuriin sekä ajankohtaisiin aiheisiin. 


Koulutus on tarkoitettu kaikille kristillisestä kasvatuksesta kiinnostuneille missä tahansa roolissa kouluissa, päiväkodeissa, seurakunnissa, vapaaehtoisena tai vanhempana. Koulutus toimii myös kristillisten koulujen ja päiväkotien henkilöstön täydennyskoulutuksena. 


Kurssin aikataulu:

1. lähijakso Valotalolla Espoossa 20.-21.9.2024

2. lähijakso webinaarina Zoomissa 22.-23.11.2024

3. lähijakso Valotalolla Espoossa 24.-25.1.2025

4. lähijakso webinaarina Zoomissa 14.-15.3.2025

5. lähijakso Valotalolla Espoossa 25.-26.4.2025


Kurssiviikonloput alkavat perjantaisin klo 15.30 ja päättyvät lauantaina klo 17 mennessä. Kurssi on prosessiluontoinen, mikä tarkoittaa, että kurssille tulijan on hyvä osallistua kaikille jaksoille. Lähijaksojen lisäksi kurssiin kuuluu osallistavia vertaisryhmätapaamisia sekä syventäviä välitehtäviä lähijaksojen sisältöjä ja omaa prosessia täydentämään. 


Sisällöt on jaettu kolmeen aihekokonaisuuteen, joita käsitellään limittäin koulutuksen ajan. Kristillisen kasvatuksen perusteet-aihekokonaisuudessa perehdytään kristillisen kasvatuksen raamatullisiin perusteisiin, kasvatusfilosofiaan, maailmankuvan ja ihmiskäsityksen merkitykseen, kasvatusperinteisiin ja Jumalan tuntemiseen. 

Toimintakulttuurit-aihekokonaisuuden teemoja ovat mm. kunnioittavan ja yhteisöllisen toimintakulttuurin rakentaminen, kristillisen koulun ja päiväkodin tai seurakunnan lapsi–ja nuorisotyön identiteetti, pedagogiikan kehittäminen, tiimioppiminen, kasvatustehtävän haasteet ja kipupisteet ja kasvatushankkeiden elinkaari.

Identiteetti-aihekokonaisuuden sisältöjä ovat kasvattajan sydän, kasvattajan oma kasvu, identiteetti ja kutsumus, suhteet, lapsen ja nuoren hengellisyys, identiteetin kasvun tukeminen, auktoriteetti sekä johtajuus. Käsittelemme myös ajankohtaisia aiheita.


Hinta on 350 € + omakustanteinen majoitus.

Pyydämme läheisestä hotelli Mattsista kurssilaisille majoitustarjouksen, mutta voit majoittaua myös muualla.Kurssin järjestää: Kristillisten koulujen ja päiväkotien liitto yhdessä Step-opintokeskusen kanssa. Kouluttajina toimivat Kristillisten koulujen ja päiväkotien liiton kouluttajatiimiläiset. 


220 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page