top of page

KOULUTUS

 
 
 
 
 
 
Kristillisen kasvatuksen konferenssi 2023
  1. Teema: Näitä aikoja varten

  2. Ajankohta ja paikka: 2.-4.8.2023, Keski-Uudenmaan  kristillinen koulu
    Konferenssi alkaa keskiviikkona klo 13.00 ja loppuu perjantaina klo 15.00.

  3. Kuvaus konferenssista

 

Tervetuloa mukaan innostumaan ja virvoittumaan sekä aloittamaan uusi lukuvuosi Kristillisen kasvatuksen konferenssiin! Konferenssi jatkaa kristillisen kasvatuksen kesäkurssien perinnettä. Mukana on  ajankohtaisia aiheita ja aina yhtä puhuttelevia perusteemoja. Tarjoamme evästä tulevaan lukuvuoteen niin opettajille,  varhaiskasvattajille sekä  luokkaohjaajille ja muulle henkilökunnalle unohtamatta sitä, että kaikki aikuiset olemme kasvattajia omalla paikallamme.  

Juurille vahvistamaan perustuksia. 

 

Konferenssin teema "Näitä aikoja varten" on osoitettu meille jokaiselle. Toimintaympäristön muutosten  edessä myös kristillisten koulujen ja päiväkotien henkilökunnan keskuudessa valoisat tulevaisuuden näkymät ja haasteet  voivat joskus näyttäytyä usvaisina. Odotukset  ja linjaukset uusien asioiden edessä voivat hämmentää. Miten välittämme toivoa lapsille ja vahvistamme toivon näkökulmaa tässä ajassa? Konferenssissa ovat puhujina mm. kristillisen pedagogiikan ja kasvatuksen professori  David I. Smith sekä opettaja, kirjailija ja psykoterapeutti Elli Meklin.

 

Jeesus on vastaus kaikkeen. Jeesus ei kuitenkaan ole helppo ja kevyt vastaus, vaan Hän haastaa meidät tekemään töitä itsemme ja oman kasvattajuutemme kanssa tässä ja nyt. Hänen tarjoamat ratkaisut voivat ravistella mielen mallejamme, tehtäväämme ja tulevaisuuttamme. Hän antaa meille tulevaisuuden ja toivon.   

 

Luentojen ja alustusten lisäksi osallistujille tarjotaan puitteet ja mahdollisuus keskinäiseen vertaistukeen ja verkostoitumiseen.

4. Majoitusjärjestelyt 

Majoitusratkaisuja on kolme:
A) Seurakuntaopiston majoitus (käytettävissänne olisi 14 kpl kahden hengen huoneita ja 50 kpl yhden hengen huoneita. Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku. Kaikissa huoneissa on erilliset sängyt. Lakanat ja pyyhkeet löytyvät huoneista ja ovat omatoimisesti pedattavissa sänkyihin). Hinta 1 hh 70 e/hlö/yö, 2 hh 50/hlö/yö. Majoitustiedot (huone ja kaveritoiveet) ilmoittautumislomakkeessa. Ilmoita 5.7. mennessä (kaikki majoittuvat ilmoitetaan yhteisesti määräaikaan mennessä). Ei tarvitse olla itse yhteydessä STEP-opistoon.
B) Hotelli Sointu (etäisyys n. 2 km), alennuskoodi varauksen yhteydessä “kukko23”
C) Kotimajoitus. Kotimajoituksesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Mari Vesiniin 30.6. mennessä: mari.vesin@kristillinenkoulu.fi

Osallistumismaksu on vielä hieman avoin, mutta suuntaa antavat hinnat alla:

90€ / osallistuja
Etäosallistuminen pääluennoille: 40€
Ryhmäalennus: 5 osallistujaa samasta organisaatiosta 425€

​5. Ilmoittautuminen

Konferenssin järjestää Kristillisten koulujen ja päiväkotien liitto yhdessä Keski-Uudenmaan kristillisen koulun kanssa. 

Liitteenä on mainos, jonka voitte asettaa ilmoitustaululle työyhteisön nähtäväksi :)

Linkki ilmoittautumiseen: Kesäkonferenssiin ilmoittautuminen

bottom of page